TERMINATOR 2.1 S SLIM VIOLET MATT Extinde

TERMINATOR 2.1 S SLIM VIOLET MATT

AIROH AIROH

T2SSL54

Nou

O nouă cască ușoară numită „Airoh Terminator” este cel mai recent model de la Airoh. Casca din fibre compozite Carbon și Kevlar are 2 dimensiuni exterioare ale carcasei. Căptușeala interioară este detașabilă, lavabilă și a fost supusă unui tratament igienic. În caz de urgență, casca are un sistem pentru îndepărtarea rapidă și ușoară a plăcuțelor obrajilor fără a deteriora carcasa. Un filtru anti-nisip detașabil și lavabil poate fi găsit la bărbie. Casca Terminator are 2 ventilații față și 3 extractoare de aer spate și cântărește doar 1000 de grame.

Mai multe detalii

1 479 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Casca de enduro AIROH Terminator 2.1 S <br /> -Interior modificat fabricat din materiale superioare,<br /> -Este foarte usoara, rezistenta si este prevazuta cu un sistem de ventilatie revolutionar. Greutatea castii incepe de la 1020G si este fabricata din fibra de carbon si kelvar. Accesoriile castii pot fi gasite in kitul de achizitionare. De asemenea, acest model de casca AIROH este prevazuta cu sistem de indepartarea buretilor de la obraji
CuloarePurple

Scrieti o recenzie

AIR DEFENCE ORG / GREY

Fox Racing Air Defence Krona Motocross Ochelarii fac parte din ultima colectie Fox Racing.


Caracteristici



  • Sistemul de ventilare inteligentă;

  • Creșterea zonei de vizualizare periferică;

  • Spumă de față termoformată;

  • Sistem de prindere a lentilelor cu 8 pini;

  • Curea din silicon de 45 mm non-alunecare.

Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.