Aviator 2.2 CAIROLI QATAR Expand

AVIATOR 2.2 CAIROLI QATAR

AIROH AIROH

AV22CQ31

Нов

Aviator 2.2 reprezintă evoluția căștii Aviator 2.1, casca campioană cu care Airoh® a urcat pe locul cel mai înalt al podiumului în disciplinele off-road. Casca este disponibilă în trei dimensiuni diferite de înveliș și este realizată din materiale de calitate, Kevlar-Carbon 100%, făcându-o una dintre cele mai ușoare și mai performante căști din clasa sa.

Повече детайли

898 лв

с вкл. данък

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Aviator 2.2 (900 Grame) - reprezinta evolutia castii Aviator 2.1. Conceputa din materiale de calitate, 100% Kevlar carbon, fiind cea mai usoara si cu cele mai bune performante in clasa sa. Aviator 2.2 este echipa cu un filtru de praf si sistem de urgenta pentru eliberarea buretilor (AEFR). Accesorii: Kit Go-Pro, acoperitoare pentru orificiile de ventilatie utilizate in caz de ploaie sau noroi. Airoh este de asemenea mandru de a oferi un produs la dispozitia publicului, care este complet identic cu cel folosit de campioni.
CuloareYellow

Напишете отзив

MX-GOGGLE MAIN HOT PINK/CLEAR

Ochelarii Fox Racing Main, la un pret accesibil, ofera cea mai bună valoare de pe piață. O noua inovatie este sistemul nostru cu lentile variabile (VLS). VLS vă face ochelarii compatibili atât cu lentilele standard (stoc), cât și cu lentilele turnate prin injecție (vândute separat) în aceeasi rama. Cu un camp vizual extins, spumă cu strat triplu și posibilitatea aplicarii de folii laminate, acestea Main sunt alegerea potrivita!
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.