ST 501 BIONIC WHITE GLOSS Expand

ST 501 BIONIC WHITE GLOSS

AIROH AIROH

Нов

Airoh ST 501 este o nouă cască integrală pentru touring și motosport cu un spirit provenit din curse. Ambele carcase exterioare din fibră HPC (High Performance Composite) de înaltă performanță - disponibile în două dimensiuni diferite - și carcase interioare EPS - disponibile cu 4 densități diferite - asigură un nivel ridicat de siguranță, menținând în același timp greutatea redusă.

Повече детайли

553 лв

с вкл. данък

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
St 501 este o casca pentru turing si sport cu un aspect puternic de curse. invelis extern din fibre compacte HPC de înaltă performanță - disponibile în două dimensiuni diferite - și cochilii EPS interioare - disponibile cu 4 densități diferite - asigură un nivel ridicat de siguranță, menținând în același timp greutate redusa. Liniile moderne și designul aerodinamic fac acest produs perfect pentru iesirile din oraș în lunile mai calde și pe tot parcursul anului, prin sistemul său de ventilație care păstrează interiorul răcoritor în orice situație. Casca - echipată cu un obiectiv Pinlock® - îi va oferi pilotului toată siguranța de care are nevoie. Protecția  și designul  se îmbină perfect în acest nou model Airoh complet.
CuloareGreen
CuloareWhite
Bf_202340

Напишете отзив

Coolmax Thin Sock - Murc

Șosetele Coolmax® Thin oferă absorbție de frecare, gestionarea umidității și durabilitate. Cu o căptușeală articulată subțire, acestea oferă confort și susținere fără volum adaugat.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.