FLEXAIR PRO FIRE ALPHA JACKET [BLK] Expand

FLEXAIR PRO FIRE ALPHA JACKET [BLK]

FOX FOX

24066-001

Нов

Geaca Flexair Pro Fire Alpha este suficient de versatilă pentru aproape orice tip de călătorie pe timp rece. Datorită izolației active Polartec® Alpha®, climatul intern al jachetei se ajustează în funcție de condițiile din natura, eliminând necesitatea de a scoate sau adăuga straturi în timpul turei. Și, cu un rating impermeabil / respirabil de 10k / 30k, acesta nu numai că respiră excepțional de bine, dar te menține uscat. Deoarece aceasta este o jachetă de mountain bike, la urma urmei, panourile Cordura au fost încorporate pentru a proteja zonele cheie de uzură, iar o gamă inteligentă de buzunare vă asigură că vă puteți transporta toate uneltele esențiale pe traseu.

Повече детайли

371 лв

с вкл. данък

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



WHEN THE WEATHER CHANGES, YOU SHOULDN’T HAVE TO
The Flexair Pro Fire Alpha Jacket is versatile enough for nearly any type of cold-weather riding. Thanks to Polartec® Alpha® active insulation, the jacket's internal climate adjusts with changing conditions, eliminating the need to shed or add layers while riding. And, with a 10k/30k waterproof/breathability rating, it not only breathes exceptionally well but keeps you dry. Finally, because this is a mountain bike jacket, after all, Cordura panels have been incorporated to protect key wear zones, and a smart array of pockets ensure you can carry all your riding essentials.







FEATURES


Polartec® Alpha® adaptable breathability eliminate the need of shedding or adding layers

Intake vents on the chest and exhaust vents on the back help regulate temperature
Durable water repellent coating to shred light moisture
Zippered hand pocket
Zippered hatch allows access to mid-layers
Body: 3L 10,000mm/30,000gm



FABRIC


95% nylon / 5% spandex



CuloareBlack

Напишете отзив

AIR SPACE (COLORS) [ARMY]

Vedeți fiecare detaliu cu ochelarii Air Space de la Fox Racing. Ochelarii Air Space duc ventilația, vederea periferică și confortul la un nou nivel.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.