SPEEDWAY JACKET [OLV GRN] Expand

SPEEDWAY JACKET [OLV GRN]

FOX FOX

24085-099

Нов

Geaca Speedway ia silueta legendară în stilul 'antrenorului' și oferă un plus de utilitate. Construit folosind o țesătură durabilă Ripstop ca material principal, geaca Speedway este pregătită pentru aventuri. Buzunarele plasate strategic și extrem de funcționale vă oferă spațiu pentru lucrurile esentiale.

Повече детайли

148 лв

с вкл. данък

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



CLASSIC COACHES JACKET WITH INSULATION FOR COLDER WEATHER
The Speedway Jacket takes the iconic coach-style silhouette and adds utility. Built using a durable Ripstop fabric as the main material, the Speedway is up for rugged adventures. Strategically placed and highly functional pocket options give you room for supplies. A storm flap with button closures seals out cold winds while a durable water-repellant coating keeps you dry in light rain.







FEATURES


Classic coaches jacket
Ripstop fabric for improved durability
Durable water repellency keeps you dry in light rain
Medium weight insulation for added element of warmth
Length (HPS): 30.5" size large



FABRIC


Shell: 100% polyester twin Ripstop
Lining: 100% polyester
Insulation: 100g body



CuloareGreen

Напишете отзив

PANT GPX 4.5 ORANGE

Pantaloni off-road pre-curbați și performanți. Fratele pantalonilor de curse 5.5, GPX 4.5 este neînvins în clasa sa. Promițând o potrivire pre-curbată de performanță - direct din cutie - acești pantaloni au acum și o construcție mai ușoară, mai respirabilă.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.