GOGGLE VELOCITY 6.5 ROLL-OFF RED/WHITE CLEAR 83% Expand

GOGGLE VELOCITY 6.5 ROLL-OFF RED/WHITE CLEAR 83%

LEATT LEATT

Нов

Ochelari cu lentila  antiglonț si anti-ceață cu  oglindă Iriz ,Da! Ochelarii noștri sunt rezistenți  la glont , funcționează în toate condițiile, arată bine, se potrivesc perfect și nu vor rupe banca. Indeplinesc toate criteriile de proiectare pe care le-am stabilit atunci când am început să ii dezvoltăm pentru dvs.
Combinația unică de siguranță, optic corecti și permanente anti-ceață

Повече детайли

172 лв

с вкл. данък

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Rezistență la impact ANSI Z87.1-2015 Standardul militar de impact balistic (MIL-DTL-43511D) Certificat CE EN 1938: 2010 , curea acoperită anti-alunecare de 50 mm Lentilă WideVision (170 °) Mirror Anti-Fog - Iriz Permanentă funcție anti-ceață încorporată în polimerul obiectivului interior Desenarea lentilelor / ramei cu auto-drenare Ușor de schimbat lentilele clip-in / out Rama cu densitate dublă pentru montare, etanșare și confort Formă personalizată pentru a se potrivi chiar și pentru căștile dificile OTG - Se potrivesc ochelarii Spumă dublă cu densitate dublă, cu suport din lână anti-transpirație Roll-off ready, pentru sistemul nostru WideVision 48mm (opțional) Tear-Off inclus. Lentile opționale disponibile  de la 22%  transparenta la 83% (VLT)
Bf_202340

Напишете отзив

GLOVE DBX 2.0 X-FLOW FOREST

O mănușă ușoară și minimalistă, cu o curea pentru încheietura mâinii, care oferă un flux excelent de aer și are protecție Brush Guard. Noua palmă MicronGrip stabilește un nou standard pentru mănușile din această gamă de prețuri cu o senzație superioară.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.