SIDEWINDER GLOVE [SHDW] Expand

SIDEWINDER GLOVE [SHDW]

FOX FOX

18469-414

Нов

Mănușa Sidewinder este o combinatie perfecta de materiale ușoare in partea superioara și o palmă minimalista, dar extrem de durabilă. Rezultatul este o mănușă versatilă DH / FR, care vă oferă senzația și controlul adevărat al bicicletei, oferind o ventilatie optima pentru a mentine palma uscata.

Повече детайли

69 лв

с вкл. данък

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
The Sidewinder Glove is a perfect mix of lightweight top hand materials and a minimal, yet extremely durable palm. The result is a versatile DH/FR glove that gives you true feel and control of the bike while allowing your hand to stay cool and dry at the same time.

Lightweight air mesh top hand fabrics
Padded Airprene knuckle
Single layer Clarino palm
Absorbent micro-suede thumb
Silicone grip fingertip
Low profile wrist tab closure
CuloareGrey

Напишете отзив

PAWTECTOR GLOVE [RD]

Manusile Pawtector stabilesc un nou nivel de durabilitate, versatilitate și fiabilitate prin încorporarea de materiale avansate și tehnologie inovatoare. Clarino flexibil pe dosul mâinilor oferă confort maxim . Palma Clarino cu două straturi adaugă rezistență, iar perforatiile ofera aerisire. Plasa dintre degete creste ventilația și îmbunătățesc dexteritatea. Manșeta mulată prin compresie oferă o închidere sigură, fără a vă simțiți restricționați.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.