Намалена цена! Body Protector 3DF AirFit Lite Expand

Body Protector 3DF AirFit Lite

LEATT LEATT

Нов

3DF AirFit Lite ofera un aspect subtire, care protejeaza pieptul, spatele, coatele si umerii. Facut din aceeasi spuma de impact 3DF AirFit ca si protectia de corp 3DF AirFit, versiunea Lite are, de asemnea, o constructie moalea, flexibila care protejeaza corpul prin intarire imediat dupa impact

Повече детайли

Vezi harta marimi!

Time left:

363 лв

с вкл. данък

518 лв

-30%

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

Contine multistrat din spuma 3DF AirFit pentru o mai buna ventilatie . Cea mai confortabila armura de pe piata Testata si certificata CE EN1621-2,EN1621-3,EN1621-1 Confetionata cu tesatura MoistureCool pentru o buna respirabilitate. Compatibila cu Neck Brace. Spuma detasabila pentru o usoara curatare. 

CuloareBlack
Bf_202340
redus_lot2021

Напишете отзив

MX-GOGGLE MAIN ENDURO MATTE BLACK/ORANGE DUAL

Ochelarii Fox Racing Main, la un pret accesibil, ofera cea mai bună valoare de pe piață. O noua inovatie este sistemul nostru cu lentile variabile (VLS). VLS vă face ochelarii compatibili atât cu lentilele standard (stoc), cât și cu lentilele turnate prin injecție (vândute separat) în aceeasi rama. Cu un camp vizual extins, spumă cu strat triplu și posibilitatea aplicarii de folii laminate, acestea Main sunt alegerea potrivita!
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.