AVIATOR 2.2 STYLING YELLOW MATT Expand

AVIATOR 2.2 STYLING YELLOW MATT

AIROH AIROH

AV22SY31

New

Aviator 2.2 reprezintă evoluția căștii Aviator 2.1, casca campioană cu care Airoh® a urcat pe locul cel mai înalt al podiumului în disciplinele off-road. Casca este disponibilă în trei dimensiuni diferite de înveliș și este realizată din materiale de calitate, Kevlar-Carbon 100%, făcându-o una dintre cele mai ușoare și mai performante căști din clasa sa.

More details

459 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Aviator 2.2 (900 Grame) - reprezinta evolutia castii Aviator 2.1. Conceputa din materiale de calitate, 100% Kevlar carbon, fiind cea mai usoara si cu cele mai bune performante in clasa sa. Aviator 2.2 este echipa cu un filtru de praf si sistem de urgenta pentru eliberarea buretilor (AEFR).
Accesorii: Kit Go-Pro, acoperitoare pentru orificiile de ventilatie utilizate in caz de ploaie sau noroi. Airoh este de asemenea mandru de a oferi un produs la dispozitia publicului, care este complet identic cu cel folosit de campioni.
CuloareYellow

Write a review

AVIATOR 2.3 SIX DAYS 2019

Campionii nu se opresc niciodată, există întotdeauna un nou obiectiv, o nouă provocare de a conduce pe un nou traseu. Aviator 2.3 este noua versiune de căști off-road și introduce inovații tehnologice cheie (brevetate de Airoh) care sporesc experiența de conducere și siguranța. Aviator 2.3 este un model unic care stabilește noi standarde în materie de confort, respirabilitate și protecție.
Accept

Site use cookies