Reduced price! AIROH WRAAP MOOD BLUE GLOSS Expand

AIROH WRAAP MOOD BLUE GLOSS

AIROH AIROH

New

Wraap este noua cască off-road de la Airoh  disponibilă într-o gamă largă de elemente grafice, Căptușeala interioară detașabilă și lavabilă este fabricată utilizând tehnologia avansată a țesăturii pentru o respirabilitate și un confort maxim. Pe partea de funcționalitate, includevârf reglabil, mai multe puncte de ventilație,  sistem D dublu care asigură securitate maximă.Material HRT termoplastic.

More details

Time left:

113 €

tax excl.

141 €

-20%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

Wraap is the new entry level off-road helmet from Airoh and is available in a vast array of graphics making it a striking addition to the Airoh® collection. The removable and washable inner lining is manufactured utilizing advanced fabric technology for maximum breathability and comfort. On the functionality side, includes an adjustable peak, multiple ventilation points as well as a Double D ring retention system that ensures maximum security for the rider. Category Off Road. Use MX
- Enduro
- Road. Material Thermoplastic HRT. Weight from 1270 gr +-50 gr.

Bf_202340
redus_lot2022

Write a review

COMMANDER PROGRESS LIME GLOSS

Accept

Site use cookies