AIROH WRAAP MOOD GREEN MATT Expand

AIROH WRAAP MOOD GREEN MATT

AIROH AIROH

New

Casca ultra-ușoară Wraap, fabricata din termoplastic HRT (High Resistant Thermoplastic) în trei dimensiuni diferite. Sistemul inovator EPS dublu, cu densitate variabilă, respectă cele mai înalte standarde de siguranță, la fel ca la căștile high-end. Căptușeală interioară hipoalergenică și detașabilă, sistem de reținere cu inele dublu D pentru siguranță maximă.

More details

141 €

tax excl.

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

Wraap is the new entry level off-road helmet from Airoh and is available in a vast array of graphics making it a striking addition to the Airoh® collection. The removable and washable inner lining is manufactured utilizing advanced fabric technology for maximum breathability and comfort. On the functionality side, includes an adjustable peak, multiple ventilation points as well as a Double D ring retention system that ensures maximum security for the rider. Category Off Road. Use MX
- Enduro
- Road. Material Thermoplastic HRT. Weight from 1270 gr +
- 50 gr.

Bf_202335

Write a review

AIROH TWIST 2.0 FRAME YELLOW GLOSS

Airoh's Twist Helmet este o cască de motocross fabricată din HRT (High Resistant Termoplastic) pentru motociclistul exigent. Greutatea incredibil de redusă și aspectul agresiv al carcasei îl fac popular printre cei mai îndrăzneți piloți și sunt întotdeauna în centrul tuturor provocărilor pe două roți. Căptușeala interioară extrem de respirabilă, detașabilă și lavabilă asigură un confort de neegalat.
Accept

Site use cookies