Reduced price! CIZME GAERNE EVO YELLOW GX 1 Expand

CIZME GAERNE EVO YELLOW GX 1

GAERNE GAERNE

New

GX-1 Evo de la Gaerne sunt cizme ușoare și de înaltă calitate!
Fabricate în Italia din cea mai fină piele naturală pentru o durabilitate și performanță imbatabile. Această piele este foarte groasă și oferă protecție termică. Echipat cu catarame elegante, practice, din aluminiu, care oferă închidere sigură și care pot fi ușor înlocuite, dacă este necesar. Ușor de incaltat și oprit.

More details

Time left:

95 €

tax excl.

159 €

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

GAERNE GX-1 GOODYEAR , Calitate si confort de la Gaerne Performanta si pret competitiv

CuloareYellow
redus_lot2020

Write a review

BOOTS GAERNE SG 12 BLUE

Cizmele Gaerne SG12 a fost testate riguros și sunt echipate cu un sistem „Dual Stage Pivot” care protejează glezna în două trepte (atât de comprimare, cât și de răniri prin răsucire). Cizmele au protecție a tibiei în formă anatomică, care oferă atât protecție la impact, cât și absorbție a șocurilor. Lățimea trunchiului cizmelor poate fi ușor extinsă pentru a se potrivi celor mai mulți rideri. Talpa SG-12 are un aspect nou și este confecționată din cauciuc anti-șoc "Dual Composite" Gaerne, ceea ce a făcut ca tălpile Gaerne să fie renumite în întreaga lume.
Accept

Site use cookies