HELLION FLEXFIT HAT [BLK] Expand

HELLION FLEXFIT HAT [BLK]

FOX FOX

23019-001

New

17 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Lejeritatea și siguranța extremă oferite de utilizarea materialelor compozite de ultimă generație, combinate cu un design sofisticat, fac din casca Helios casca  ideală atât pentru utilizare turistică cât și urbană, pentru cei care caută confort și plăcere de a conduce, fără a renunța totuși la protecția HELIOS este de asemenea echipat cu vizor solar retractabil și viziera opaca capabila să ofere o viziune și confort optim în toate condițiile de utilizare. Conceput deasemenea pentru a garanta o respirabilitate maximă.
CuloareBlack

Write a review

PAWTECTOR GLOVE [ORG]

Manusile Pawtector stabilesc un nou nivel de durabilitate, versatilitate și fiabilitate prin încorporarea de materiale avansate și tehnologie inovatoare. Clarino flexibil pe dosul mâinilor oferă confort maxim . Palma Clarino cu două straturi adaugă rezistență, iar perforatiile ofera aerisire. Plasa dintre degete creste ventilația și îmbunătățesc dexteritatea. Manșeta mulată prin compresie oferă o închidere sigură, fără a vă simțiți restricționați.
Accept

Site use cookies