DEFEND PRO FIRE GLOVE [GRN CAM] Expand

DEFEND PRO FIRE GLOVE [GRN CAM]

FOX FOX

25426-031

New

Concepute pentru a vă menține cald in turele lungi de iarnă, mănușile Defend Pro Fire au o potrivire perfecta și materiale rezistente la apă. Tratamentul DWR respinge apă și acționează pentru a vă menține mănușile curate și uscate, în timp ce palma impermeabilă din piele Clarino® menține aderența pe ghidon. Compatibilitatea cu ecranul tactil este o caracteristică suplimentară pentru realizarea acelor fotografii epice la mijlocul călătoriei fără sa dați mănușile jos.

More details

32 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



A PREMIUM LOW PROFILE WINTER GLOVE TREATED WITH DWR
Designed to keep you warm on long winter rides, the Defend Pro Fire Glove features a low-profile fit and water-resistant materials. The DWR treatment sheds water and works to keep your gloves clean and dry while the waterproof Clarino® leather palm maintains a grip on wet rides. Touchscreen compatibility is an additional feature for taking those epic mid-ride photos when the weather breaks.







FEATURES


Axe Suede slim fleece waterproof palm to keep your hands dry and warm
Durable Water Repellent finish sheds moisture, dirt, and debris
Longer compression molded cuff for a secure fit that keeps the elements out
Conductive thread at index finger and thumb for touchscreen compatibility
3 Layer softshell fabric to protect against the toughest elements



CuloareCamo

Write a review

GOGGLE VELOCITY 6.5 ROLL-OFF INK/ORANGE CLEAR 83%

Ochelari cu lentila  antiglonț si anti-ceață cu  oglindă Iriz ,Da! Ochelarii noștri sunt rezistenți  la glont , funcționează în toate condițiile, arată bine, se potrivesc perfect și nu vor rupe banca. Indeplinesc toate criteriile de proiectare pe care le-am stabilit atunci când am început să ii dezvoltăm pentru dvs.
Combinația unică de siguranță, optic corecti și permanente anti-ceață

Accept

Site use cookies