RAMPAGE HELMET [BLK] Expand

RAMPAGE HELMET [BLK]

FOX FOX

23185-001

New

Complet reproiectată pentru 2020, casca noastră Rampage are o carcasă ușoară din ABS, turnată prin injecție, inspirată de casca noastră Rampage Pro Carbon. Gurile de aerisire mari oferă un flux de aer superior pentru confort pe tot parcursul zilei. Viziera complet reglabilă și catarama cu eliberare rapidă ofera o ajustare completa pentru confort imbatabil

More details

106 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Race Ready, the Rampage Comp Helmet raises the stakes for mid-level full face mountain bike helmets. Pulling from the championship winning formula of our class leading Rampage Pro Carbon, we created a super light fiberglass shell to keep it as competitive in the market as it is on the race course.

11 vents and channels on a race ready fiberglass shell keep the weight down while providing durability and protection
Designed with 2 fiberglass shell sizes and 3 EPS dimensions for a pro level fitting helmet
The channeled EPS airflow system improves airflow dramatically and helps to keep you cool and dry all ride long
The shell specific poured polyurethane chinbar provides added protection
CuloareBlack

Write a review

3LACK LABEL RACE JERSEY [FLO YLW]

Cu un design minimalist în două culori, bluza Shift 3LACK Label este pregătită pentru a ieși în evidență pe traseu pentru aspectul său, menținând în același timp performanțele ridicate.
Accept

Site use cookies