LEGACY FOXHEAD PO FLEECE Expand

LEGACY FOXHEAD PO FLEECE

FOX FOX

14625-208

New

Hanoracul Legacy Fox Head prezintă logo-ul iconic Fox Head afișat cu îndrăzneală pe piept. Este construit dintr-o bumbac moale, din poliester, cu buzunare pentru încălzirea mâinilor și glugă reglabilă, făcându-l un stratul perfect în zilele racoroase.

More details

42 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



CLASSIC FOX RACING HOODIE
The Legacy Fox Head Pullover Hoodie features the iconic Fox Head logo boldly displayed on the chest. It's constructed from a soft cotton, polyester fleece with hand warmer pockets and adjustable hood, making it the perfect layer on chilly nights and early starts.







FEATURES


Effortless pullover design
Smooth Fox Head art on chest
Drawstring for adjustable coverage
Silicone coated eyelets & aglets
Kangaroo style pocket for hand warmth
Soft, mid-weight fleece
Length (HPS): 30" size large



FABRIC


80% Cotton / 20% Polyester Fleece
Soft, mid-weight fleece



CuloareRed

Write a review

AVIATOR 2.2 DOUBLE ORANGE GLOSS

Aviator 2.2 reprezintă evoluția căștii Aviator 2.1, casca campioană cu care Airoh® a urcat pe locul cel mai înalt al podiumului în disciplinele off-road. Casca este disponibilă în trei dimensiuni diferite de înveliș și este realizată din materiale de calitate, Kevlar-Carbon 100%, făcându-o una dintre cele mai ușoare și mai performante căști din clasa sa.
Accept

Site use cookies