HYDRATION DBX ENDURO LITE WP 2.0 BLK/BLU/ORG Expand

HYDRATION DBX ENDURO LITE WP 2.0 BLK/BLU/ORG

LEATT LEATT

New

Un rucsac cu rezervor de hidratare si cu protector pentru spate, rucsacul DBX Enduro este perfect pentru turele MTB prin munti. Hamul unic al pieptului asigură o potrivire foarte solidă, făcând cureaua de talie un element învechit.

More details

162 €

tax excl.

Ghiozdan hidratare waterproof pt bike cu protecție de spate

Designul și inovația DBX Enduro Lite WP 2.0 este un sistem convenabil și eficient de hidratare, depozitare și protecție, într-un singur rucsac ușor. Una dintre caracteristicile sale unice include un concept de înălțime reglabil,
Are un volum total de șapte litri, care cuprinde o capacitate de 2 litri pentru saculetul de apa și o capacitate de bagaje de cinci litri.
Carcasa exterioară complet sudată, impermeabilă la apă și panoul interior din spate reflectorizant, păstrează lucrurile uscate și lichide calde sau reci. Acest model oferă, de asemenea, un număr de buzunare de stocare, inclusiv o husă de telefon mobil cu funcționalitate touch screen. Pentru confort sporit, este echipat cu un sistem purtător de căști și un tub dublu de hidratare pentru rutare în două direcții - peste umăr sau sub braț.

Write a review

FLUX HELMET SOLID [ORG CRSH]

Întotdeauna un best seller, casca Flux oferă funcții de performanță pregătite pentru orice tip de traseu, cu un stil legendar Fox. Profilul din spate este adânc pentru o acoperire și o protecție sporita, în timp ce aerisirea agresivă oferă un flux de aer superior și vă menține racorit chiar și în cele mai calde zile.
Accept

Site use cookies