JACKET GPX 4.5 X-FLOW ORANGE/BLACK Expand

JACKET GPX 4.5 X-FLOW ORANGE/BLACK

LEATT LEATT

501781030

New

Chiar și cea mai fierbinte zi poate fi o zi plina de aventura când porți echipamentul potrivit. Jacheta GPX 4.5 X Flow este o jachetă off-road super ventilată care are panouri din plasă X-Flow plus brațe detașabile pentru un flux de aer maxim. Jacheta este conceputa pentru a funcționa cu sau fără armură, iar gulerul funcționează cu sau fără suportul pentru gat (neckbrace) Leatt.

More details

176 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Geaca GPX 4.5 X-FLOW este usoara, confortabila, prevazuta cu 6 buzunare. Buzunar interior pentru hidratare, pana la 3 l. Construita din panouri x-flow si spandura. Rezistenta la abraziune in zona coatelor. Compatibila cu neck brace. 
Rezistenta la apa, jacheta de performanta off-road a fost conceputa pentru a vă face ziua mai frumoasa - chiar și în cele mai exigente medii. Foarte durabila pentru condiții mai dure, este echipata cu un buzunar intern de hidratare cu un sistem de suspensie a rezervorului de apa. Exterior impermeabil la apă și la murdărie, uscare rapida, în timp ce ventilația reglabilă vă va menține racoros în condiții fierbinți. Coatele sunt întărite cu un strat de protecție, o peliculă ultra-subțire flexibilă, crescand rezistența la zgârieturi și abraziune a materialului.
Jacheta este personalizată, permițându-vă să mergeți in călătorii cu sau fără armura de protectie a corpului, iar gulerul Leatt se poate purta cu sau fără prinderile de gât. Deci, nu există nici o scuză! Rezistență la apă și cu o textura rezistentă la murdărie.
Brate pre-curbate, cu zip-off cu ventilație reglabilă, cusături de siguranță pe mai multe rânduri.
CuloareOrange
CuloareBlack

Write a review

MAIN [BLK]

Ochelarii Fox Racing Main, la un pret accesibil, ofera cea mai bună valoare de pe piață. O noua inovatie este sistemul nostru cu lentile variabile (VLS). VLS vă face ochelarii compatibili atât cu lentilele standard (stoc), cât și cu lentilele turnate prin injecție (vândute separat) în aceeasi rama. Cu un camp vizual extins, spumă cu strat triplu și posibilitatea aplicarii de folii laminate, acestea Main sunt alegerea potrivita!
Accept

Site use cookies