PIT JACKET [CAM] Expand

PIT JACKET [CAM]

FOX FOX

24424-027

New

Geaca Pit de la Fox Racing este legendară la evenimentele MX și mountain bike din întreaga lume. Purtată de mecanicii echipei în timp ce lucrează pe biciclete și de sportivi în timp ce se mențin la cald între ture, Pit Jacket răspunde nevoilor profesioniștilor din curse.

More details

106 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



A VERSATILE MIDWEIGHT SOFTSHELL PERFECT FOR COLD WEATHER CONDITIONS
The Pit Jacket is legendary at MX and mountain bike events around the world. Worn by team mechanics as they work on bikes and athletes as they keep warm between competition, the Pit Jacket addresses the needs of racing professionals. Providing rain protection with a 10K/5K waterproof/breathable 3-layer fabric, this style keeps the team working in some of the coldest and wettest conditions.







FEATURES


Waterproof stretch woven bonded to soft knit interior
Increased mobility and comfort while keeping warm and dry
YKK waterproof center front zipper
Length (HPS): 29.5" size large



FABRIC


94% polyester / 6% spandex, Back-100% Polyester, Woven



CuloareCamo

Write a review

LEGION LT PANT [NVY]

Noii pantaloni Legion sunt proiectați utilizând țesături TruMotion®, flexibile pe patru căi și țesături Cordura®, foarte rezistente la frecare, pentru a oferi un fit excepțional, definind echilibrul perfect intre funcționalitate, durabilitate și versatilitate. Pentru o durabilitate sporită, pantalonii utilizează o construcție robustă din poliester 8500D pe corpul principal, în timp ce materialul rezistent la căldură și abraziune și panourile din piele pe ambele picioare oferă o ranforsare suplimentară în zonele cele mai critice de uzură.
Accept

Site use cookies