Reduced price! JACKET MOTO 5.5 ENDURO BLU Expand

JACKET MOTO 5.5 ENDURO BLU

1 Review(s)
LEATT LEATT

New

Geacă funcțională Enduro pentru adevărații pasionați de off-road!

Creată exclusiv pentru enduro, lucru care se remarcă în multe dintre detaliile jachetei. Toate caracteristicile acestei geci sunt concepute pentru a asigura tot ce aveti nevoie intr-o tură off road.

More details

Warning: Last items in stock!

Time left:

237 €

tax excl.

297 €

-20%

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

Functional Enduro jacket for true off-road enthusiasts!

Purely made for enduro which is noticeable in many of the jacket’s details. Everything about this jacket is designed to ensure you have all the features you need when out on the terrain.

Leatt has managed to reduce the weight of the jacket by as much as 35% compared to previous versions while retaining the excellent features of its predecessors, such as removable sleeves and adjustable ventilation. The jacket is designed to be used with or without body protection and the collar is made to fit with Leat’s neck protection either on the inside or outside.

Leatt has also fitted the jacket with a special suspension for hydration system (up to 3L) built into the back which ensures that the weight is optimally distributed. The outer shell of the jacket is, of course, waterproof and dirt-repellent and is also reinforced on the elbows with a tear-resistant protective film. With this jacket there are simply no excuses for not going out riding!

Features:
• Waterproof
• Dirt-repellent
• Low weight
• Fits with or without body protection
• Large zippered ventilation panels
• Pre-bent, detachable sleeves
• Reinforced seams
• Collar adapted for neck protector
• Internal pocket for hydration system (up to 3L)
• Brush-Guard reinforcements on the elbows
• Reflective details at the back
• 9 pockets, 5 of which are waterproof and one transparent

CuloareBlack
CuloareBlack
Bf_202340
redus_lot2022
Grade 
10/18/2021

O jacheta de nota 9,99

Dupa 44 ani de enduro, trebuie sa marturisesc ca asta e cea mai buna jacheta pe care am purtat-o in offroad. Daca designul frumos il poti vedea si in poze, combinatia foarte reusita de materiale si felul in care simti jacheta cand o imbraci, pot mai greu sa fie descrise. Ce realizeaza LEATT cu aceasta jacheta e o combinatie excelenta intre rezistenta la hârșâială pe care orice haina de teren trebuie s-o aiba, si feelingul placut si lipsit de greutate, care m-au facut sa-mi amintesc de alte generatii de astfel de haine, care cantareau o tona si erau parca facute din tabla.
Personal combinatia de culori mi se pare foarte aratoasa. Dintre caracteristicile mai importante, merita sa amintesc cateva:
- doua aerisiri generoase in fata + doua la spate + cate una pe fiecare maneca
- maneci detasabile , cu fermoarul de adaugire bine camuflat
- 3 reglaje de grosime pe brat si 3 pe antebrat (astfel incat maneca sa nu fluture)
- buzunare fata inferioare generoase, fiecare prevazut cu cate un supra-buzunar in care incape la fix un smartphone de marime considerabila; atat buzunarul cat si buzunarul aplicat pe buzunar sunt inchise de aceeasi clapa
- buzunare superioare cu deschidere laterala cu fermoar, astfel incat sunt bine protejate de apa
- buzunar spate generos, cu suprabuzunar aplicat, inchis de aceeasi clapa cu a buzunarului principal
- compartiment pentru hydra-pack cu sistem de fixare si orificiu frontal prin care poate fi scos furtunul
- protectie pentru vant si ploaie in zona gatului, detasabila. Excelenta idee, eu o port in buzunarul de la spate si o montez cu fermoar doar la nevoie
- pregatire pentru protectie de gat (Leatt brace ready)
Mai mentionez ca velcro-urile sunt de cea mai buna calitate si toate buzunarele sunt prevazute cu o cută sub clapă, care impiedica intrarea imediata a apei atunci cand treci printr-un râu sau o baltă.
Bineinteles ca, la fel ca orice jacheta de offroad, nici asta nu are membrana respirabila, deci n-are cum sa fie impermeabila la o ploaie persistenta. Motivele sunt evidente, offroadul e sport, effort si transpiratie, nu plimbare de duminica.

Mi-a placut mai putin lipsa fermoarului in partea inferioara a manecilor, ceea ce face un pic mai incomod bagatul mainii pe maneca.
Sa nu uit la calitati: fermoarul principal de foarte buna calitate, cu extensie de cauciuc la cheita (toate fermoarele au asta), de mare ajutor atunci cand vrei sa-l tragi si ai manusa in mana.
Concluzia mea: recomand cu toata convingerea.
Cateva particularitati ale pantalonului din set, LEATT PANT MOTO 5.5 ENDURO BLU, le poti citi la recenzia de la articolul respectiv

    Write your review! !

    Write a review

    ARMEGA Replacement Lens Dual Pane Vented Clear

    Accept

    Site use cookies