FLEXAIR PANT [BLK/YLW] Expand

FLEXAIR PANT [BLK/YLW]

FOX FOX

15223-019

New

O evoluție a pantalonilor motocross de top, acești pantaloni de downhill sunt incredibil de ușori, extrem de durabili și oferă o ventilație excelentă. Construiți folosind materialul nostru TruMotion flexibil pe 4 directii, pantalonii ofera o senzație de libertate, spre deosebire de orice alti pantaloni de downhill pe care i-ați purtat vreodată. Perforatiile tăiate cu laser plasate strategic măresc confortul prin îmbunătățirea fluxului de aer.

More details

106 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Stay far out in front with the Flexair Downhill Pant. An evolution of our premier motocross pants, these World Cup level DH pants are incredibly lightweight, highly durable and offer excellent ventilation. Constructed using our TruMotion 4-way stretch fabric, the pants flex to give you a feeling of freedom unlike any downhill pant you’ve ever worn. Strategically placed laser cut perforations increase comfort further by enhancing airflow.
FEATURES

TruMotion™ 4-way stretch fabric for unrestricted movement on the bike
Strategically placed laser cut perforations for enhanced air flow
Laser cut low profile zipper pockets
Adjustable front ratchet closure
C6 DWR treated
Inseam: 32.5"
CuloareBlack
CuloareYellow

Write a review

RANGER DR FOXHEAD LS JERSEY [BLK]

Tricoul Ranger Drirelease® iți dă o senzație de moale și o potrivire relaxată, care ascunde tehnologia avansată de eliminare a umezelii. Te menține confortabil pe traseu, oferind în același timp un confort ridicat. Dispunând de drirelease®, tricoul respiră foarte bine, se usucă rapid și previne mirosul.
Accept

Site use cookies