DEMO SHORT [BLK] Expand

DEMO SHORT [BLK]

FOX FOX

20906-001

New

Pentru cei care preferă pantaloni scurți în timpul coborârii, pantalonii Demo DH sunt aici pentru a vă duce pe podium. Au aceeasi durabilitate și calități de performanță tehnică ale pantalonilor lungi Demo, dar într-o siluetă care permite mai multă libertate de mișcare și respirabilitate.

More details

78 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Pentru cei care preferă pantaloni scurți în timp ce pedalează, Demo DH Short este aici pentru a vă duce pe podium. Dispune de aceleași calități de durabilitate și de performanță tehnică ale pantalonilor, dar într-o siluetă care permite o mai mare libertate de mișcare și respirabilitate. Țesutul principal al corpului 600D oferă o acoperire fiabilă. Iar structurile Rider Attack Position și panourile stretch vă oferă cea mai bună poziție pentru a câștiga.
CuloareBlack

Write a review

FLEXAIR JERSEY [GRN/BLK]

Un tricou foarte usor si respirabil pentru MTB.
Materialul principal TruDri® al tricoului Flexair vă ajută să vă mențineți răcorit și uscat la plimbări calde și intense cu bicicleta montană.
Accept

Site use cookies