ATTACK WATER PANT [BLK] Expand

ATTACK WATER PANT [BLK]

FOX FOX

21964-001

New

Când vremea se înfurie, pantalonii impermeabili Attack Water de la Fox Racing sunt ideali pentru a vă proteja de vânt și ploaie. Am construit aceasti pantaloni cu materialul nostru impermeabil / respirabil TruSeal ™ și am lipit fiecare cusătură internă pentru a păstra ploaia in exterior. Și pentru un element de impermeabilitate in plus, le-am dat tratamentul DWR (hidrofug durabil) pentru a respinge ploaia.

More details

97 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
For the most committed, there are no days off. Turn rainy days into ride days with the Attack Water Pants. Lightweight, waterproof and breathable, they will keep you comfortable, protected, and most importantly, out riding, when everyone else is stuck indoors. Not your average rain pants, Attack Water Pants are fully seam sealed, tailored precisely for comfort while in a riding position and feature tapered legs which stay out of your drivetrain. Whether you enjoy hero dirt on the mountain or bike commute daily - rain or shine - these are the mountain bike pants for you.
FEATURES

TruSeal™ advanced weather protection for a wide range of weather conditions
Lightweight 3L waterproof breathable main body fabric
2 zippered mesh lined pockets
Fully seam sealed interior
C6 DWR treated
Rider Attack Position patterning specific for MTB
Fox proven ratchet adjustment closure system
Tapered leg fit built for pedaling

CONSTRUCTION

10,000mm waterproof
10,000g/m2 24-hour breathability
Shell: 100% polyester, C6 DWR treated
CuloareBlack

Write a review

WOMENS ATTACK WATER JACKET [BLK]

Când vremea se înfurie, jacheta impermeabilă Attack Water de la Fox Racing e ideala pentru a vă proteja de vânt și ploaie. Am construit această jachetă cu materialul nostru impermeabil / respirabil TruSeal ™ și am lipit fiecare cusătură internă pentru a păstra ploaia in exterior. Și doar pentru un element de impermeabilitate in plus, i-am dat tratamentul DWR (hidrofug durabil) pentru a respinge ploaia.
Accept

Site use cookies