180 BNKZ PANT [BLK] Expand

180 BNKZ PANT [BLK]

FOX FOX

24854-001

New

Pantalonii Fox 180 oferă esențialul necesar pentru orice tura de motocross. Ascensiunea de la începători la veterani experimentați nu este o sarcină ușoară, dar pantalonii 180 au fost conceputi pentru a susține acești rideri de motociclete.

More details

117 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
The 180 Bnkz Jersey provides the essentials needed for riding motocross. Rising through the ranks from beginner to seasoned veteran is no easy task. 180 racewear was created to support these riders.

The foundation of the 180 jersey is a moisture-wicking main body fabric which helps keep you cool, dry, and comfortable. Side panels add airflow, both aiding in moisture management and helping to regulate body temperature. Lightweight arm cuffs provide a precise fit, without feeling restrictive, and a drop tail design keeps the jersey tucked.

FEATURES

Moisture-wicking fabric keeps you cool and dry

Soft main body fabric provides comfort and a lightweight fit
Vented mesh paneling increases breathability and airflow

Mesh collar and sleeve cuffs improve fit and comfort
Dyed or Sublimated graphic panels for rich and vibrant color

Drop-tail design keeps jersey tucked in through intense rides

Design to be mixed & match with most styles
CuloareBlack

Write a review

LEGION LT PANT [SND]

Noii pantaloni Legion sunt proiectați utilizând țesături TruMotion®, flexibile pe patru căi și țesături Cordura®, foarte rezistente la frecare, pentru a oferi un fit excepțional, definind echilibrul perfect intre funcționalitate, durabilitate și versatilitate. Pentru o durabilitate sporită, pantalonii utilizează o construcție robustă din poliester 8500D pe corpul principal, în timp ce materialul rezistent la căldură și abraziune și panourile din piele pe ambele picioare oferă o ranforsare suplimentară în zonele cele mai critice de uzură.
Accept

Site use cookies