180 BNKZ PANT [BLK] Expand

180 VENIN LIMITED EDITION PANT [BLK]

FOX FOX

New

Pantalonii Fox 180 oferă esențialul necesar pentru orice tura de motocross. Ascensiunea de la începători la veterani experimentați nu este o sarcină ușoară, dar pantalonii 180 au fost conceputi pentru a susține acești rideri de motociclete.

More details

117 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



The 180  with fade graphics offers all the essentials for MX sport. The articulated-fit design with strategically arranged stretch panels offers flexibility and natural freedom of movement on the machine. The base fabric of these pants is made of robust 600D polyester for maximum durability. Heat and friction resistant leather protectors on both knees provide additional protection in the most stressed areas.








RAP ™ (Rider Attack Position) for an optimized ergonomic fit in the driver's position
Heat and friction-resistant leather knee panels ensure increased robustness against knee braces, protectors and the machine
All-way stretch panels made of TruMotion ™ fabric in strategic areas for unlimited freedom of movement
Main fabric made of dyed or sublimated 600D polyester with high-quality coated logos for a durable and long-lasting aesthetic
Hip pads included



CuloareBlack
Bf_202340

Write a review

VUE DUSC GOGGLE [FLO ORG]

Ochelarii Vue de la Fox Racing asigură un câmp vizual cât de larg posibil și reduce distragerile periferice. Dispune de o lentila din policarbonat pre-curbat, turnat prin injecție, pentru o claritate optică fără distorsiuni și o rezistență sporită la impact. Pentru schimbarea și îndepărtarea lentilei, Vue Goggles folosește sistemul nostru TruLock.
Accept

Site use cookies