Reduced price! MX-M-E-GUARDS LAUNCH SHORTY KNEE PAD BLACK Expand

MX-M-E-GUARDS LAUNCH SHORTY KNEE PAD BLACK

FOX FOX

New

Time left:

32 €

tax excl.

53 €

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Datorita sistemului de prindere "X-Up" care ofera un maxim de siguranta, proectiile FOX Launch Shorty Knee/Shin Guard s-au dovedit a fi cele mai bune de pe piata. Sistemul de prindere patentat, impiedica orice alunecare sau rasucire pe picior. Protectiile pentru rotula si placa dura ce protejeaza tibia, ofera protectie maxima impotriva impactului.Ventilatia ofera confort si respirabilitate in zona protejata.
CuloareBlack
Bf_202335

Write a review

FOX V3 MOTH LE TEAL 2018

V3 este cea mai avansată cască de motocross din punct de vedere tehnologic, pe care am creat-o vreodată la Fox Racing. Are un design foarte ventilat și adoptă o abordare sistematică pentru a vă proteja atât de impactul liniar, cât și de cel de rotație. Actualizările bogate în tehnologie includ un arsenal de caracteristici revoluționare, inclusiv Fluid Inside® și MVRS ™ (sistem magnetic de eliberare a vizorului) patentat de Fox.
Accept

Site use cookies