6" TRAIL SOCK [ICE] Expand

6" TRAIL SOCK [ICE]

FOX FOX

23245-376

New

O pereche de șosete specifice pentru MTB pot avea un impact uriaș asupra nivelului dvs. de confort. Șosetele Trail îndepărtează umezeala de la picioare, menținându-le uscate și confortabile. Ele sunt mai respirabile decât șosetele tradiționale și au cusături plate pentru a ajuta la atenuarea frecărilor.

More details

10 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
A pair of trail specific MTB socks can make a huge impact on your level of comfort. The 6" Trail socks wick keep your feet cool, dry and comfortable. They are more breathable than traditional socks and have flat stitching to help alleviate chafing. The socks also feature mesh zones throughout for added breathability.

FEATURES

Mesh zones throughout for added breathability
Flat stitch toe construction
6" cuff length

FABRIC

71% nylon / 14% polyester / 12% cotton / 3% spandex
CuloareBlue

Write a review

BOMBER BOOT [BLK]

Cizmele enduro Fox Bomber Boot au flexibilitate foarte buna si prezinta armura la glezna , asigura confort in timpul plimbarilor cu ATV-ul sau motocicleta. Sunt bine captusite pe interior pentru retinerea caldurii fiind ideale pe timp rece. Marimi 8(41),9(42.5),10(44),11(45),12(46.5)

Accept

Site use cookies