LINC KNEE BRACE SOCK Expand

LINC KNEE BRACE SOCK [RD/YLW]

FOX FOX

24022-080

New

Avand o parte superioară flexibilă, ventilată, combinată cu partea inferioară căptușită inteligent, fac din aceasta sosetă un punct de referință pentru șosetele moto complete. Construite pentru absorbția fricțiunii și gestionarea umidității.

More details

29 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



FULL-LENGTH MOTOCROSS KNEE BRACE SOCKS
A flexible and ventilated upper combined with an intelligently padded lower make the Linc Knee Brace Socks the benchmark in full moto socks. Pull it up, and roll it down over your braces for maximum security. These socks are built for friction absorption and moisture management.







FEATURES


Specifically designed to be worn with knee brace
Extra tall construction designed to be folded over the top of the knee brace

Thin, lightweight polyester/spandex construction keeps feet cool and dry
Large mesh back panel for enhanced cooling Reinforced heel, toe, and ankle



CuloareYellow
CuloareRed

Write a review

AIROH WRAAP PIN-UP MATT

Casca ultra-ușoară Wraap, fabricata din termoplastic HRT (High Resistant Thermoplastic) în trei dimensiuni diferite. Sistemul inovator EPS dublu, cu densitate variabilă, respectă cele mai înalte standarde de siguranță, la fel ca la căștile high-end. Căptușeală interioară hipoalergenică și detașabilă, sistem de reținere cu inele dublu D pentru siguranță maximă.
Accept

Site use cookies