Proforma Knee Brace Expand

Proforma Knee Brace

100% 100%

24014-350

New

Sosete de motocross  compatibile cu genunchiere si orteze profesionale. Ofera maxim de confort, prezinta intarituri strategic pozitionate, sunt foarte rezistente, permit pielii sa respire previenind umezirea picioarelor.

More details

30 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Don't get stuck in a rut, the REV knee brace MX sock features strategic mesh paneling and a functional blend of moisture-wicking yarns. Designed to withstand the friction and irritation caused by riding with knee braces.

Tall length designed with an elastic band with an interior anti-slip silicone bead
Keeps feet cool, dry and comfortable
Large mesh back panel for enhanced cooling
Reinforced heel, toe, and ankle for durability
Compression arch support
Right/Left specific fit for comfort
CuloareOrange

Write a review

COMMANDER COLOR BLACK MATT

Airoh Commander este o cască ON / OFF de vârf din fibră de sticlă de la Airoh®. Caracterizată printr-un aspect atrăgător și soluții tehnice avansate, Commander este potrivită în special pentru o experiență de condus pe toate tipurile de teren. Poate fi utilizată în două configurații diferite, adică cu cozoroc și vizor pentru utilizare pe teren accidentat, sau cu vizor și fără cozoroc pe bicicletele goale sau pentru utilizare pe șosea.
Accept

Site use cookies