Reduced price! JERSEY MOTO 4.5 LITE ICE Expand

Jersey Moto 4.5 Lite Brushed 2022

LEATT LEATT

New

Oferind o potrivire clasică și confecționat din material mesh elastic MoistureCool 3D cu canale de aer, acest tricou este foarte confortabil. Bluza este concepută pentru a fi purtat cu sau fără armură, iar gulerul poate fi întins pentru a fi compatibil cu sau fără orteză de gat.

More details

Time left:

27 €

tax excl.

39 €

-30%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

Offering a classic fit and made of MoistureCool 3D stretch mesh material with air channels, this jersey is super comfortable. The tailored fit is designed to be worn with or without body armor and the collar is stretchable to be compatible with or without a Leatt neck brace.

Features:

Classic fit
MoistureCool 3D stretch mesh with air channels
Super vented X-Flow mesh side panels
Overlock stitched seams for comfort
Collar design for use with or without a neck brace
Tailored fit for riding the motorcycle with or without protectors
Silicone-print for better grip on the pants
soft stretch cuff

CuloareBlack
CuloareOrange
Bf_202340
redus_lot2021

Write a review

TITAN RACE KNEE/SHIN GRD, CE

Genunchierele Titan Race oferă zero restricții și confort maxim. Acestea asigură o acoperire a genunchiului și a tibiei într-un pachet foarte ventilat. În plus, cu sistemul de prindere Posi-Lock, acestea sunt ușor de utilizat. Setați dimensiunea o singură dată, iar potrivirea va fi formată pentru fiecare călătorie.
Accept

Site use cookies