Pret redus! WHIT3 HELMET [YLW] Extinde

WHIT3 HELMET [YLW]

SHIFT SHIFT

19336-005

Nou

Casca WHIT3 (WHITE) Label oferă protecție și performanță la un preț pe care nu îl veți găsi nicăieri altundeva. Compus dintr-o carcasă din policarbonat realizata prin injecție, pentru un echilibru excelent de rezistenta și senzație ușoară. 9 orificii de aerisire generează flux de aer masiv și 4 orificii de evacuare previn supraîncălzirea. O căptușeală confortabilă DRI-LEX ultra-plușată, care elimină umezeala, este moale împotriva pielii și menține un mediu uscat în cască. Casca îndeplinește certificarea ECE / 22-05.

Mai multe detalii

Time left:

425 lei

cu TVA

709 lei

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
White Label - este cea mai tehnica si progresiva casca la ora actuala din categoria Shift. Colectia de casti "White Label" seteaza un nou standard pentru design-ul sau de calitate.
Design exterior agresiv si unic, maximizeaza utilitatea si functiile.
ABS / PC exteriorul reduce greutatea 
Dubla densitate, spuma exterioara EPS pentru absorbtia impactului.
Inchidere cu dublu inel 
Cinci guri de aerisire pentru a asigura un debit maxim de admisie si evacuare a aerului.
Sistemul unic de vizibilitate fixa permite canalizarea directa a aerului prin canalul central.
Bureti interiori/captuseala detasabila
Aprobata ECE si DOT

CuloareGalben

Scrieti o recenzie

TWIST PUNK GLOSS

Airoh's Twist Helmet este o cască de motocross fabricată din HRT (High Resistant Termoplastic) pentru motociclistul exigent. Greutatea incredibil de redusă și aspectul agresiv al carcasei îl fac popular printre cei mai îndrăzneți piloți și sunt întotdeauna în centrul tuturor provocărilor pe două roți. Căptușeala interioară extrem de respirabilă, detașabilă și lavabilă asigură un confort de neegalat.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.