ST 701 SLASH RED MATT Extinde

ST 701 SLASH RED MATT

AIROH AIROH

ST7SL55

Nou

Casca ST 701 de la Airoh este noua cască integrală cu două dimensiuni de carcasă, care este potrivită atât pentru riderii sportivi, cât și pentru cei de touring. Carcasa exterioară este realizată din fibre compozite HPC (High Performance Composite), care permit reducerea semnificativă a greutății, făcând din ST 701 una dintre cele mai ușoare căști din categoria sa; carcasa interioară EPS a făcut, de asemenea, obiectul unor ample studii tehnice, rezultând patru densități diferite care asigură cele mai înalte standarde de siguranță.

Mai multe detalii

1 899 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

St 701 este o cască completă, disponibilă cu două dimensiuni diferite, pentru turism și sport. Carcasele exterioare sunt disponibile atât în ​​carbon de 100%, cât și în fibră de înaltă performanță (HPC) pentru a minimiza greutatea, ceea ce face ca St 701 să fie una dintre cele mai ușoare căști din categoria sa.

Carcasa interioară EPS a fost dezvoltată după studii aprofundate de inginerie, pe baza cărora s-a FACUT alegerea a 4 densități diferite pentru a asigura conformitatea cu cele mai riguroase standarde de siguranță.

O formă aerodinamică avansată, un sistem de ventilație performant, o vizor cu un câmp larg de vedere, o poziție optimizată a riderului, o lentilă retrasă și un obiectiv Pinlock® sunt doar câteva din caracteristicile acestui produs ... o casca rotunda cu o personalitate puternica.

CuloareRosu

Scrieti o recenzie

VALOR TOUCHDOWN GLOSS

Valor este casca de stradă de la Airoh, special concepută pentru a satisface nevoile riderilor de motociclete sportive. Designul unic și sistemul revoluționar de ventilație în 8 zone garantează aventuri perfecte cu două roți.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.