AIROH HUNTER COLOR BLACK MATT Extinde

AIROH HUNTER COLOR BLACK MATT

AIROH AIROH

Nou


  • Confort, captuseala detasabila, respirabila, lavabila;
  • Viziera;
  • Greutate: ultra usoara, +-750grame.

Mai multe detalii

949 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Hunter este noul tip de căști Airoh, fabricată în fibre de înaltă performanță compozit (HPC), printre cele mai ușoare disponibile pe piață. Pe lângă faptul că are o carcasă aerodinamică, este disponibila cu 3 dimensiuni diferite ale carcasei. Greutatea ultra-ușoară și siguranța obținute prin acest material compozit de ultimă oră și un design sofisticat, îl fac o alegere perfectă atât pentru călătorii cât și pentru utilizarea urbană, pentru toți pasionatii care caută confort și distracție fără a renunța la protecție. Hunter are, de asemenea, un parasolar retractabil și un vizor larg principal la care poate fi atașat un obiectiv Pinlock® opțional, pentru a obține o vizibilitate și un confort optim în toate condițiile de utilizare.
Căptușeala sa hipoalergenică, detașabilă și lavabilă asigură un grad maxim de aerisire și confort. Gurile sale îmbunătățite sunt concepute pentru a favoriza respirația maximă. Aceste detalii finale fac acest produs perfect.
CuloareNegru

Scrieti o recenzie

AIROH HUNTER SIMPLE BLACK MATT


  • Confort, captuseala detasabila, respirabila, lavabila;
  • Viziera;
  • Greutate: ultra usoara, +-750grame.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.