Pret redus! INSTINCT BOOT [BLK/BLK] Extinde

INSTINCT BOOT [WHT/RD]

FOX FOX

Nou

Cizmele Fox Racing Instinct oferă performanțe premium cu un design modern si compact. Cu sistemul său de balamale și catarame, oferă un plus în confort și sprijin. Balamaua de la glezna oferă suport lateral și se blochează pentru a opri mișcarea înainte de hiperflexie.

Mai multe detalii

Time left:

1 691 lei

cu TVA

2 819 lei

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



A STEP AHEAD
Instinct Boots offer premium performance right out of the box. With its hinge and buckle system, it provides an immediate step in comfort and support - no break in required. Additionally, the hinge provides lateral support and locks out to stop motion before hyperflexion.
The Instinct Boot has a slim medial design to give you an intuitive feel of the bike, with a low ride chassis providing smooth shifting and better control of the rear brake.
The outsole and burn guard utilizes our Duratec compound for grip and durability. This proprietary rubber was engineered to give you the greatest advantage on the track.







FEATURES


Hinge Lockout stops motion before hyperextension
Our exclusive Duratac Fox rubber compound provides improved durability and unprecedented grip on outsole and burn guard
A slim medial design keeps you close to the bike with the Duratac burn guard giving grip
Low ride chassis brings the foot lower and closer to the foot peg
Slim toe box for easy shifting and a slimmer overall profile
Replaceable sole



CuloareNegru
CuloareAlb
Bf_202340
redus_lot2020

Scrieti o recenzie

Aviator 2.2 WARNING YELLOW GLOSS

Aviator 2.2 reprezintă evoluția căștii Aviator 2.1, casca campioană cu care Airoh® a urcat pe locul cel mai înalt al podiumului în disciplinele off-road. Casca este disponibilă în trei dimensiuni diferite de înveliș și este realizată din materiale de calitate, Kevlar-Carbon 100%, făcându-o una dintre cele mai ușoare și mai performante căști din clasa sa.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.