Pret redus! HYDRATION DBX ENDURO LITE WP 2.0 BLK/BLU/ORG Extinde

HYDRATION DBX ENDURO LITE WP 2.0 BLK/BLU/ORG

LEATT LEATT

Nou

Un rucsac cu rezervor de hidratare si cu protector pentru spate, rucsacul DBX Enduro este perfect pentru turele MTB prin munti. Hamul unic al pieptului asigură o potrivire foarte solidă, făcând cureaua de talie un element învechit.

Mai multe detalii

Time left:

706 lei

cu TVA

1 009 lei

-30%

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Ghiozdan hidratare waterproof pt bike cu protecție de spate

Designul și inovația DBX Enduro Lite WP 2.0 este un sistem convenabil și eficient de hidratare, depozitare și protecție, într-un singur rucsac ușor. Una dintre caracteristicile sale unice include un concept de înălțime reglabil,
Are un volum total de șapte litri, care cuprinde o capacitate de 2 litri pentru saculetul de apa și o capacitate de bagaje de cinci litri.
Carcasa exterioară complet sudată, impermeabilă la apă și panoul interior din spate reflectorizant, păstrează lucrurile uscate și lichide calde sau reci. Acest model oferă, de asemenea, un număr de buzunare de stocare, inclusiv o husă de telefon mobil cu funcționalitate touch screen. Pentru confort sporit, este echipat cu un sistem purtător de căști și un tub dublu de hidratare pentru rutare în două direcții - peste umăr sau sub braț.
Bf_202340
redus_lot2021

Scrieti o recenzie

RANGER UTILITY SHORT [BLK]

Pantalonii scurți Ranger Utility împachetează tehnologia specifică bicicletelor montane într-o pereche de pantaloni scurti cargo, care funcționează atât pe bicicletă, cât și fara ea. Versiunea utilitară are buzunare suplimentare și fermoare impermeabile pentru a vă păstra echipamentul esențial depozitat în siguranță.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.