Pret redus! HELMET GPX 3.5 V20.2 ORANGE DOT+ECE Extinde

HELMET GPX 3.5 V20.2 ORANGE DOT+ECE

LEATT LEATT

Nou

Casca off-road din carbon pentru cap și creier


Căștile Leatt prezintă tehnologia noastră cu turbină 360 - sunt certificate ECE și DOT. ÃŽntregul invelis exterior este, de asemenea, redus în volum, rezultând o scădere semnificativă a accelerației de rotație la cap și creier la impact și dovedind că un invelis mai mic sporeste siguranta.

Mai multe detalii

Time left:

599 lei

cu TVA

999 lei

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

Asteptarea s-a sfarsit!

În cele din urmă, aici este o cașca cu sitem de protectie și tehnologia de reducere a contuziei, precum și un preț de preț bun! Căștile noastre au tehnologia 360 ̊ Turbine Technology, iar casca 3.5 este certificată DOT / ECE. Casca este căptușită cu turbine, care sunt discuri mobile de 360 ​​° construite intr-o formă și material de absorbție a energiei. Tehnologia Turbinei 360 has are două avantaje exclusive, și anume reducerea accelerației rotationale la cap și creier și absorbția energiei la impact la nivelul comoției. Data viitoare când vă prăbușiți, asigurați-vă că aveți echipamentul pentru a vă păstra bine protejat!

Bf_202340

Scrieti o recenzie

MAIN STRAY GOGGLE [FLM RD]

Ochelarii Fox Racing Main, la un pret accesibil, ofera cea mai bună valoare de pe piață. O noua inovatie este sistemul nostru cu lentile variabile (VLS). VLS vă face ochelarii compatibili atât cu lentilele standard (stoc), cât și cu lentilele turnate prin injecție (vândute separat) în aceeasi rama. Cu un camp vizual extins, spumă cu strat triplu și posibilitatea aplicarii de folii laminate, acestea Main sunt alegerea potrivita!
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.