AIROH GP550 S CHALLENGE BLUE/YELLOW MATT Extinde

AIROH GP 550 S CHALLENGE BLUE/YELLOW MATT

AIROH AIROH

Nou

1 959 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

Gp 550 este o cască de curse cu fibră de carbon concepută pentru cei mai rapizi rideri . Prin utilizarea materialelor superioare și a tehnologiei de vârf, Gp 550 este obligat să-și lase amprenta. Fiecare detaliu a fost dezvoltat prin eforturile comune ale piloților și tehnicienilor pentru a obține o cască de înaltă performanță în toate caracteristicile sale, inclusiv un parasolar de 50%  cu un sistem de blocare a vizorului încorporat , un obiectiv integrat Pinlock®, un windstopper integrat, 10 guri de aerisire și un sistem de eliberare de urgență. Căptușeala interioară este foarte respirabilă, hipoalergenică și complet detașabilă. Într-adevăr, această casca este un produs remarcabil în ceea ce privește siguranța, performanța și confortul.

Bf_202340

Scrieti o recenzie

PHANTOM-S COLOR BLACK MATT

Phantom S este o cască 2-în-1 concepută special pentru touring, datorită versatilității sale, confortului și siguranței, garantată de: certificare dublă P/J pentru utilizare în versiunile full-face și half-face; Material termoplastic rezistent (HRT); Sistem de ventilație ACVS (Airoh® Combined Ventilation System) pentru o răcire optimă.

Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.