CHEST PROTECTOR 4.5 BLACK Extinde

CHEST PROTECTOR 4.5 BLACK

LEATT LEATT

Nou

Testat și certificat, aceasta protectie pentru piept folosește atât protecție dură, cât și protecție 3DF AirFit cu spumă de impact. Spuma de impact este flexibilă pentru o potrivire confortabilă, dar se transformă instantaneu într-o substanță dură, absorbantă de energie, pentru a vă proteja în timpul unui accident.

Mai multe detalii

899 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Protectie completa si miscare nerestrictionata intr-o armura versatila si compatibila cu sistem Neck Brace <iframe width="240" height="140" src="https://www.youtube.com/embed/OAZlbTpuLfU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
CuloareNegru

Scrieti o recenzie

AVIATOR 2.2 FLASH WHITE GLOSS

Aviator 2.2 reprezintă evoluția căștii Aviator 2.1, casca campioană cu care Airoh® a urcat pe locul cel mai înalt al podiumului în disciplinele off-road. Casca este disponibilă în trei dimensiuni diferite de înveliș și este realizată din materiale de calitate, Kevlar-Carbon 100%, făcându-o una dintre cele mai ușoare și mai performante căști din clasa sa.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.