GLOVE DBX 2.0 X-FLOW FOREST Extinde

GLOVE DBX 2.0 X-FLOW FOREST

LEATT LEATT

Nou

O mănușă ușoară și minimalistă, cu o curea pentru încheietura mâinii, care oferă un flux excelent de aer și are protecție Brush Guard. Noua palmă MicronGrip stabilește un nou standard pentru mănușile din această gamă de prețuri cu o senzație superioară.

Mai multe detalii

149 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Super Vented X-Flow Mesh Bicycle Gloves with Brush Guards
One of the lighter and most minimalistic bicycle gloves in our product line, the 2.0 X-Flow bicycle glove’s upper is made of a fully vented, stretch material to keep you cool on those warm days.
Protection is offered by microinjected 3D Brush Guard on the pinky and knuckle areas, which increases the scratch and abrasion resistance of the glove. The all-new MicronGrip palm is setting a new standard for gloves in this price range and is guaranteed to impress. It makes the palm super slim and gives you a close feel of the bars, yet it still grips well in both wet and dry conditions.
Try these if you want super comfy gloves with a just a touch of protection!
 
Bf_202340

Scrieti o recenzie

RANGER SHORT CAMO [BLK CAM]

Pantalonii scurți Ranger pentru MTB proiectati cu materiale necesare intr-o tura cu bicicleta. Țesătura stretch Ripstop asigură performanțe maxime și durabilitate superioară. Dispozitivele de ajustare a taliei sunt ușor de reglat și extrem de confortabile. Banda interioară are tehnologia TruDri® pentru a îndepărta umezeala de piele și pentru a vă menține racorit și mai uscat.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.