Pret redus! RANGER LS JERSEY [GRAPH/RD] Extinde

RANGER LS JERSEY [GRAPH/RD]

FOX FOX

19904-131

Nou

Bluza Ranger este, fără îndoială, cea mai bună alegere din lumea bluzelor de trail. Am muncit din greu la aceasta bluza pentru a menține multe dintre performanțele și calitățile estetice găsite în bluzele noastre premium la un pret cat mai accesibil. Rezultatul este o bluză de MTB, atemporală, care este unul dintre cele mai bine vândute produse de la an la an.

Mai multe detalii

Time left:

155 lei

cu TVA

259 lei

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Tricoul este purtat de sportivii noștri de top din circuitul UCI World Cup Downhill. Când vine vorba de design, împingerea limitelor este ceea ce facem cel mai bine, iar prin caracteristicile sale tehnice și materialele următoare, tricoul vă va ține departe în fața ambalajului. Tricoul este cel mai ușor tricou pe care l-am creat vreodată și a schimbat definiția a ceea ce poate fi prin uneltele de coborâre. Nu mai ești limitat la ghiozdane voluminoase și sacosa care sacrifică pentru funcționalitate. Tricoul combină materiale ușoare, aerisite cu structuri de întindere și ventilație orientate. Rezultatul este un tricou care este atât de confortabil încât ați putea uita că îl purtați.
CuloareRosu
CuloareGri

Scrieti o recenzie

FLUX DRAFTER HELMET [SLT BLU]

Întotdeauna un best seller, casca Flux oferă funcții de performanță pregătite pentru orice tip de traseu, cu un stil legendar Fox. Profilul din spate este adânc pentru o acoperire și o protecție sporita, în timp ce aerisirea agresivă oferă un flux de aer superior și vă menține racorit chiar și în cele mai calde zile.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.