Pret redus! V3 PREEST HELMET, ECE [DRK YLW] Extinde

V3 PREEST HELMET, ECE [DRK YLW]

FOX FOX

Nou

V3 este cea mai avansată cască de motocross din punct de vedere tehnologic, pe care am creat-o vreodată la Fox Racing. Are un design foarte ventilat și adoptă o abordare sistematică pentru a vă proteja atât de impactul liniar, cât și de cel de rotație. Actualizările bogate în tehnologie includ un arsenal de caracteristici revoluționare, inclusiv Fluid Inside® și MVRS ™ (sistem magnetic de eliberare a vizorului) patentat de Fox.

Mai multe detalii

Time left:

1 463 lei

cu TVA

2 439 lei

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Casca Fox V3 Moth Le Blue, 1160grame
Echipata cu tehnologie MIPS (Multi-Directional Impact Protection System)
Exterior multi-composit
Protectie: Dual Density EPS
14 admisii de aer si 4 iesiri pentru ventilatie optima
Dri Lex -pentru a nu retine umiditatea/transpiratia
CuloareGalben
Bf_202345

Scrieti o recenzie

360 GRAV GLOVE [ORG]

Mănușa 360 este de neegalat în ceea ce privește ajustarea, dexteritatea și controlul ghidonului. Prin încorporarea materialelor avansate și tehnologiei inovatoare, mănușa aduce un nivel cu totul nou de conexiune. Materialul Ripstop Stretch Cordura® este folosit pentru a crește durabilitatea, menținând în același timp o flexibilitate remarcabilă. Tehnologia noastră exclusivă TruFeel oferă o precizie și o sensibilitate in palma mai bune prin plasarea butoanelor TPR direct la vârful degetelor. Rezultatul este o dexteritate crescută în timp ce apucați manetele, mansoanele, foliile de ochelari sau fermoarele.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.