Pret redus! ESSEX SHORT [DRK KHA] Extinde

ESSEX SHORT [DRK KHA]

FOX FOX

Nou

Când stilul simplu contează cel mai mult, nu puteti da gres cu pantalonii scurti Essex. Pantaloni care oferă 2 buzunare frontale, 2 buzunare la spate și 1 lateral, închidere cu fermoar frontal și o etichetă marca Fox pe talie.

Mai multe detalii

Time left:

119 lei

cu TVA

199 lei

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
When simple style matters most, look no further than the Essex Short. This 22" men's short offers front, back, and side welt pockets, front zipper closure and a Fox branded label on the waistband.

FEATURES

Zip fly with metal button
(2) Side pockets
(2) Back welt pockets with buttons
Garment wash with softener
Twill Outseam: 22", size 34

FABRIC

60% cotton / 40% polyester
CuloareNegru

Scrieti o recenzie

MTB-GLOVE WOMENS REFLEX SHORT GEL GLOVE PLUM

Una dintre principalele cauze ale amorțirii mâinii și durerii în timpul mersului este presiunea excesivă asupra nervului cubital. Mănușile noastre Reflex au inserții de gel plasate strategic pe palmă, care asigură o amortizare superioară pentru mâna ta și reduc semnificativ impactul și presiunea atât asupra nervului cubital, cât și a celui radial. Acest lucru vă permite să călătoriți mai mult și să vă bucurați mai mult de traseu.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.