PANTS GPX 5.5 ENDURO STEEL Extinde

PANTS GPX 5.5 ENDURO STEEL

LEATT LEATT

Nou

Pantalonii Leatt GPX 5.0 sunt rezistenți la apă și resping murdăria, cu panouri stretch Ripstop și fermoare de ventilație, asigurând o potrivire excelentă, precum și funcționalitate în majoritatea climatelor.

Mai multe detalii

899 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Pantaloni de enduro peste bocanci cu sistem de articulație internă a genunchiului

Versiunea off-road, peste-boot a pantalonilor GPX 5.5 MX.

Acesti pantaloni sunt rezistenti la apă și murdărie cu fermoare de ventilație pentru performanțe superioare în majoritatea climatului.

Sistemul de articulație internă a genunchiului (I.K.S) previne uzura și tăierea .

zona sezutului și zonele inferioare ale piciorului sunt fabricate dintr-un material durabil 1800D (de 3 ori mai rezistent decat un pantalon standard de MX) cu panouri interioare din NanoGrip pentru o mai bună aderență.

Cu curele de talie frontale și laterale ajustabile, cusături armate cu mai multe rânduri și brau siliconic 360,, acesti pantaloni oferă o potrivire solidă și sunt chiar spalabili la mașină pentru confortul dvs.

E timpul să mergem în călătorii off-road!
CuloareCharcoal
CuloareFalta Charcoal
Bf_202340

Scrieti o recenzie

EXECUTIVE COLOR WHITE GLOSS

Casca Executive este o cască modulară din termoplastic HRT (High Resistance Thermoplastic) cu câteva proprietăți suplimentare unice. Datorită performanțelor remarcabile și calității căștii. In testele de căști modulare a fost alegerea de top a revistei de comerț germane „Touren-Fahrer”.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.