Pret redus! PANTS GPX 5.5 I.K.S AQUA Extinde

PANTS GPX 5.5 I.K.S AQUA

LEATT LEATT

Nou

Pantalonii Leatt GPX 5.0 sunt rezistenți la apă și resping murdăria, cu panouri stretch Ripstop și fermoare de ventilație, asigurând o potrivire excelentă, precum și funcționalitate în majoritatea climatelor.

Mai multe detalii

Time left:

479 lei

cu TVA

799 lei

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Pantaloni Stretch de curse Off-Road, compatibili cu otezele ,Foarte ușoari și flexibili, peste 75% din acesti pantaloni sunt fabricati din material durabil Ripstop . Sistemul de articulație internă a genunchiului (I.K.S) previne uzura și tăierea . Fabricati din materiale ușoare, durabile și ventilate, acestia oferă o potrivire la înălțime,  Toate aceste caracteristici îi fac o pereche foarte confortabilă de pantaloni de protecție - spalabili cu mașina pentru confortul dvs.!
Zona genunchiului are ventilație în genunchi în patru puncte, iar toate cusăturile au cusături întărite în mai multe rânduri. Suprafața interioară a piciorului cu patru straturi este realizată din materialul NanoGrip de înaltă tehnologie cunoscut pentru durabilitatea sa și pentru proprietățile superioare de aderenta pe vreme umedă și uscată. Pantalonii sunt concepuți pentru a lucra cu și fără orteze și pantaloni scurți de impact, și sunt prevăzute cu curele de ajustare frontale și laterale reglabile, plus o manșetă de talie din silicon 360,, asigurând o potrivire solidă și robustă. Nu fii invins, fii câștigător!
CuloareGalben
CuloareAlbastru
Bf_202340
redus_lot2020

Scrieti o recenzie

FLEXAIR ASCENT GLOVE [STL GRY]

Mănușile Flexair Ascent sunt mănușile noastre cele mai minimaliste, permițându-vă să atingeți senzația maximă pe ghidon. Manșeta mulată prin compresie vă asigură o potrivire premium, în timp ce materialele ușoare vă oferă senzația libertate. Este timpul să preluați controlul și să treceți la nivelul următor, iar aceste mănuși sunt gata să vă ducă acolo.

Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.