PANTS GPX 5.5 I.K.S RED Extinde

PANTS GPX 5.5 I.K.S RED

LEATT LEATT

Nou

Pantalonii Leatt GPX 5.0 sunt rezistenți la apă și resping murdăria, cu panouri stretch Ripstop și fermoare de ventilație, asigurând o potrivire excelentă, precum și funcționalitate în majoritatea climatelor.

Mai multe detalii

799 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Pantaloni Stretch de curse Off-Road, compatibili cu otezele ,Foarte ușoari și flexibili, peste 75% din acesti pantaloni sunt fabricati din material durabil Ripstop . Sistemul de articulație internă a genunchiului (I.K.S) previne uzura și tăierea . Fabricati din materiale ușoare, durabile și ventilate, acestia oferă o potrivire la înălțime,  Toate aceste caracteristici îi fac o pereche foarte confortabilă de pantaloni de protecție - spalabili cu mașina pentru confortul dvs.!
Zona genunchiului are ventilație în genunchi în patru puncte, iar toate cusăturile au cusături întărite în mai multe rânduri. Suprafața interioară a piciorului cu patru straturi este realizată din materialul NanoGrip de înaltă tehnologie cunoscut pentru durabilitatea sa și pentru proprietățile superioare de aderenta pe vreme umedă și uscată. Pantalonii sunt concepuți pentru a lucra cu și fără orteze și pantaloni scurți de impact, și sunt prevăzute cu curele de ajustare frontale și laterale reglabile, plus o manșetă de talie din silicon 360,, asigurând o potrivire solidă și robustă. Nu fii invins, fii câștigător!
CuloareAlbastru
CuloareGalben

Scrieti o recenzie

Jersey Moto 4.5 Lite Brushed 2022

Oferind o potrivire clasică și confecționat din material mesh elastic MoistureCool 3D cu canale de aer, acest tricou este foarte confortabil. Bluza este concepută pentru a fi purtat cu sau fără armură, iar gulerul poate fi întins pentru a fi compatibil cu sau fără orteză de gat.

Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.