Pret redus! LAUNCH PRO D3O KNEE GUARD [RD] Extinde

LAUNCH PRO D3O KNEE GUARD [RD]

FOX FOX

Nou

Genunchierele Launch Pro valorifică relația noastră cu D3O® - liderul mondial în materie de reducere a impactului - și combină această tehnologie cu un tampon dur, detașabil, pentru durabilitate antiglonț și performanță de top la mountain bike.

Mai multe detalii

Time left:

413 lei

cu TVA

689 lei

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

The Launch Pro D3O® Knee Guards leverage our relationship with D3O® - the worldwide leader in impact reducing materials - and combines that technology with a removable hard cap for bulletproof durability and top tier mountain bike performance.

The D3O® CE certified build allows the mtb knee guard to stay flexible for ease of movement and comfort, but upon impact, they instantly harden to dissipate the force of the crash. The Launch Pro D3O® Knee Guards have a breathable, moisture wicking construction for all day comfort.

FEATURES

Perforated Ariaprene™ neoprene for enhanced breathability
Designed for superior pedal efficiency and on bike comfort
Moisture wicking back fabric keeps you cool and dry
Removable/replaceable hardshell front knee cap to reduce snagging
D3O® CE certified insert for impact protection

CuloareRosu
Bf_202370

Scrieti o recenzie

RANGER GLOVE GEL [ORG CRSH]

La fel ca toate produsele din colecția Ranger, mănușa Ranger Gel oferă performanță și calitate care se regăsesc de obicei doar în mănuși mult mai scumpe. Cu toate acestea, cu versiunea cu gel, veți obține o protecție suplimentară împotriva socurilor datorita căptușelii de gel plasate strategic pe palmă. Este o mănușă extrem de versatilă, care funcționează bine în aproape orice disciplină.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.