KNEE GUARD 3DF 6.0 BLACK Extinde

KNEE GUARD AIRFLEX

LEATT LEATT

Nou

Genunchierele Leatt AirFlex, ultra subțiri, înregistrează un total de 15 puncte în sistemul de rating Leatt. Nu vă lăsați păcăliți de aceste genunchiere ultra subțiri. Acestea oferă o protecție excelentă la impact și o potrivire perfectă. Genunchierele de 6 mm ale Leatt sunt certificate CE ca protecție la impact.

Mai multe detalii

329 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
The Leatt AirFlex Pro Knee guards incorporate Armorgel which is a non newtonian gel that locks up its bonding molecules and becomes hard on impact. Armogel is designed for both low and high speed impacts, works in hot and cold conditions and remains soft, flexible and comfortable. The Airflex Pro Guards are ultra slim and meet or exceed CE certification for impact protection like all current Leatt knee guards but with little bulkiness.
Features:

Super slim 6mm
Each guard weighs only 105 grams
Constructed of Armourgel ultra slim impact absorbing gel
MoistureCool wicking fabric
CE certified for impact protection EN1621-1
Very comfortable protection with minimal restriction
Sold as a pair
Bf_202370

Scrieti o recenzie

FLUX CREO HELMET [DRK YLW]

Întotdeauna un best seller, casca Flux oferă funcții de performanță pregătite pentru orice tip de traseu, cu un stil legendar Fox. Profilul din spate este adânc pentru o acoperire și o protecție sporita, în timp ce aerisirea agresivă oferă un flux de aer superior și vă menține racorit chiar și în cele mai calde zile.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.