ENDURO ELBOW SLEEVE [BLK] Extinde

ENDURO ELBOW SLEEVE [BLK]

FOX FOX

Nou

Telescaunul către vârful muntelui nu este întotdeauna o opțiune și, în plus, uneori este mai frumos să câștigi coborârea. Cotierele Enduro sunt ușoare și respirabile pentru un confort maxim. Acestea permit o gamă completă de mișcare datorită panoului spate flexibil.

Mai multe detalii

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

249 lei

cu TVA

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

Shuttling to the top of the mountain isn't always an option, and besides, sometimes it's nice to earn the descent. The Enduro Elbow Guards are lightweight and breathable for maximum comfort. They allow full range of motion thanks to a high-stretch rear panel.

FEATURES

Slip on design
Perforated neoprene on the outside of the arm & stretch material on the back
Multi-fabric design fits perfectly, keeps you cool & dry and prevents slipping

CuloareNegru
Bf_202335

Scrieti o recenzie

BOOTS GAERNE GX1 GOODYEAR RED

Cizmele Gaerne GX-1  sunt ideale pentru Enduro, ATV sau Motocross, oferind protectie maxima pilotului. Au talpa VIBRAM, turnata dintr-un composit special si foarte rezistent.

Imbunatatite fata de versiunea anterioara prezentand un sistem de flexare antitorsiune nou pentru a oferi confort suplimentar si protectie impotriva supraflexarii,

Fabricate integral in Italia.

Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.