Pret redus! MTB-JERSEY ASCENT CREO JERSEY [BLU CAM] Extinde

MTB-JERSEY ASCENT CREO JERSEY [BLU CAM]

FOX FOX

Nou

Tricoul Fox Racing Ascent, conceput special pentru turele sau cursele cross country de MTB. Ascent oferă funcționalitate specifică și durabilitate pentru fiecare nivel al ciclistului de XC, respirabilitate si ventilatie perfecta pentru zilele calduroase in sa.

Mai multe detalii

Time left:

203 lei

cu TVA

339 lei

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Go further with the Ascent jersey. Its mid-weight fabric and performance wicking properties make it a comfortable option in a variety of riding conditions. The jersey has a contoured race fit, so it fits close to the body to prevent wind flap and improve aerodynamics. With a 4 pocket design, you have room for transitional weather essentials like arm warmers and a packable jacket. Reflective accents give you more visibility in low-light situations.

TruDri fabric offers excellent breathability & moisture wicking
3 pocket design with internal half pocket
Silicone grip elastic at rear hem
Reflective logo hits on chest, back and arm increase visability
CuloareRosu
Bf_202370

Scrieti o recenzie

MACHETE TECH SHORT [HTR ERLD]

Pantalonii scurți Machete Tech îmbină perfect stilul și funcționalitatea. Materialul principal este moale și elastic pentru confort și mobilitate. Este tratat cu un strat durabil, rezistent la apă, pentru a elimina umezeala ușoară. Și are o mulțime de buzunare pentru depozitare, inclusiv un buzunar pentru telefonul mobil.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.