DEFEND DELTA™ LS JERSEY [BRT RD] Extinde

DEFEND DELTA™ LS JERSEY [BRT RD]

FOX FOX

25123-179

Nou

Durabilitate în care puteți avea încredere, cu tehnologia avansată de răcire. Fabricat folosind țesătura Polartec® Delta ™, bluza Defend Delta ™ reglează timpii de uscare și permite o mai bună respirabilitate atunci când este ud. Este ca și cum ai purta un tricou de mountain bike cu un radiator încorporat și te menține mai rece.

Mai multe detalii

369 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Durability you can trust with advanced cooling technology. Powered by Polartec® Delta™ fabric, the Defend Delta™ Long Sleeve jersey regulates dry times and allows better breathability when wet. It's like wearing a mountain bike jersey with a built-in radiator, and it keeps you cooler. The cooling tech is combined with strategically placed abrasion-resistant zones for coverage from trail overgrowth.

FEATURES

Polartec® Delta™ fabric increases airflow, reduce friction, & dissipate heat
Cordura™ knit sleeves are soft & flexible with exceptional abrasion resistance
Bonded neck construction for added comfort
Length (HPS): 32" size large

FABRIC

89% nylon / 11% spandex
CuloareRosu

Scrieti o recenzie

DEFEND LS FOXHEAD JERSEY [LT BLU]

Aceasta este durabilitatea în care puteți avea încredere! Tricoul cu mânecă lungă Defend abordează cele mai dure ture cu bicicleta cu zone rezistente la abraziune, plasate strategic, care vă protejează de uzura care poate aparea traseu.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.